Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту Finvarra.com.ua (далі – Сайт) та Facebook-сторінки за посиланням https://www.facebook.com/MedievalFairyPub (далі — Facebook-сторінка). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті або Facebook-сторінці, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

 

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей бронювання столика на Сайті або надіслати особисте повідомлення Facebook-сторінці.

Після заповнення форми бронювання на Сайті або відправлення особистого повідомлення на Facebook-сторінку, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку співробітниками ТОВ «Колесо Року» своїх персональних та контактних даних. ТОВ «Колесо Року» може зберігати інформацію про ім’я, facebook-профіль, з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією (в т.ч. за допомогою web-сервісу manychat.com), відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно- телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

 

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

 

На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

 

При надсиланні повідомлення на Facebook-сторінку, інформація про користувача потрапляє до теки «Вхідні» на ресурсі Facebook, а також фіксується у сервісі manychat.com з подальшим автоматичним надсиланням повідомлень користувачеві.

 

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

 

 

 

 

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

— доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт; — вид браузера та операційної системи;
- дата і час відвідування Сайту;
- переглянуті сторінки;

— якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

— ім’я профілю Facebook

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники ТОВ «Колесо Року» не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

 

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту або імена Facebook-профілів на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

 

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом або Facebook-сторінкою. Відвідувач Сайту або Facebook-сторінки використовує Сайт або Facebook-сторінку на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані ТОВ «Колесо Року», ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту або Facebook-сторінки, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту або Facebook-сторінки, користувався ними або сподівався на них, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

 

Інформація, представлена на Сайті або Facebook-сторінці не є публічною офертою та представлена для ознайомлення.

 

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті або Facebook-сторінці, не зашкодить інтересам третіх осіб.

 

Усі права на зміст Сайту належать ТОВ «Колесо Року». Даний Сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами. та.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «Колесо Року». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

 

Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

 

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

 

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту.

У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

Повернутись на головну

Бронювання

Введіть вашу контактну інформацію і наш менеджер зв'яжеться з вами






Наші розваги

Театр Finvarra